Ny

Elite Japansk Gyuto kniv 24cm

Japansk Gyuto kniv


Køkkenknive er et værktøj. Med ELITE japansk køkkenkniv serien forenes værktøj med kunst og en utrolig smuk skulptur er skab, som kan nydes i dit køkken hver gang du arbejder med den. Den brede tunge klinge med det smukke damaskus mønster og hammeret Tsuchime behandlet klinge er en fryd at bruge når der skal hakkes grøntsager, skæres fisk eller kød. ELITE Gyoto kniven bliver det fortrukkende værktøj i dit køkken. Bladet har en længde på 24 cm, og kniven har en total længde på 37 cm.

Lagerstatus: Ikke på lager

1.595,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

CIBUMIC Japanske Gyuto kniv er seriøs lækker kniv smedet af 37 lag stål med en hamret overflade af klingen kaldet Tsuchime som efterlader klingen med en masse fordybninger. De 37 lag japansk VG-10 damaskus stål er behandlet på en måde så smukke åretegninger fremtræder som et lille unikt kunstværk der minder om et smukt stykke valnøddetræ.

Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk metode at fremstille knive på. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale kun på ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en Gyuto kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kniv som glider ubesværet igennem madvarene.

test er det japanske knivstål VG-10  testet som en af de bedste inden for rustfrie knive.

ELITE køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 24 cm

Total længde: 37 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: VG-10 rustfast stål

Antal lag af stål: 37 lag, Tsuchime

Skæfte: Rosentræ

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle ELITE køkkenknive.

Bedømmelser (1)
Super fed japansk kokkekniv
Jeg er blevet meget glad for min Elite kniv. Den ligger godt i hånden og er herre skarp. Jeg skal helt sikkert have flere knive fra Elite serien Bedømt af Jonas (Indsendt den 25/02/2021)
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Elite Japansk Gyuto kniv 24cm
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?