Blog

Hvilken kornstørrelse på slibesten?

Hvilken kornstørrelse af slibesten skal jeg vælge? Slibesten har forskellige kornstørrelse, ligesom et stykke sandpapir. Jo grovere kornstørrelsen er jo lavere er...

I kategorien :

5 grunde til at slibe dine knive

5 grunde til at slibe dine knive  Når du køber en kokkekniv er det først du tænker på nok ikke at den også på et tidspunkt skal slibes. du kan selvf&oslas...

I kategorien :

Hvor tit skal jeg slibe min kniv?

Hvor tit skal jeg slibe min kniv? Jeg har lige købt en kniv, hvor lang tid går der før jeg skal slibe min køkkenkniv? Din kniv begynder at blive mindre ska...

I kategorien :

Hvilken slibesten type?

Hvilken type slibesten skal jeg vælge?  Der findes mange forskellige typer af slibesten.  Hvilken slibesten er den rigtige til dit behov? Det kan være vanskeligt at f...

I kategorien :

Stropping af en kniv

Stropping af en kniv med læder Hvad er stropping? At polere æggen på en skarp kniv kaldes stropping. Det gøres normalt med en læderrem, der oftes...

I kategorien :

Natur eller syntetisk slibesten?

Skal jeg vælge natur slibesten eller syntetisk slibesten? Mange har stået med spørgsmålet, skal jeg vælge en natur slibesten eller en syntetisk slibesten. ...

I kategorien :

Julegaveidé: En ægte Japansk kokkekniv

JULEGAVEIDÉ: KØKKENKNIVE ER EN GAVE FOR LIVET Mange kokke - professionelle kokke og køkkenentusiaster - sætter stor pris...

I kategorien :

7 vare(r)

pr. side