Naniwa

Her finder du japanske slibesten fra Naniwa, som er skabt til kokken og skæg entusiaster, der vil have barberbladsskarpe knive eller en super skarp straight razor. Disse højkvalitets sliberedskaber bliver fremstillet af Naniwa i Japan, der med mere end 60 års erfaring inden for produkter til både industri og privat brug levere nogle af markeds bedste slibesten. 

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Naniwa er inde for slibesten hvad hvad Kobe kød er inden for oksekød. Det bedste af det bedste.

Naniwa er en japansk virksomhed der fremstiller slibesten til industrien og hjemmebrug. Firmaet blev etableret for over 60 år siden og har en imponerende stor erfaring inden for deres felt som er kommet igennem dedikation og fortsat innovation inden for deres felt.

Så når de siger de leverer "cutting-edge technology," så er der noget om snakken.

 

Sådan renser du din Naniwa sten:

Hvis slibestenens performance bliver langsommere eller den føles som om den ikke tager så godt ved, kan du rense den med en nagura sten, eller en afrettersten. Vær opmærksom på at rense hele overfladen af slibestenen for at sikre et ensartet slid på hele stenens overflade.

 

Lidt om kornstørrelsen på Naniwa slibesten:

Slibesten fåes i flere forskellige kornstørrelse (grit).  Et større nummeret er ensbetydende med en finere kornstørrelse. En finere krornstørrelse giver et resultat der er skarpere. Du starter processen med en grov kornstørrelse ( lav kornstørrelse tal eks. #400 ), og fortsætter med at skifte til finere og finere kornstørrelser. Et spring med en faktor 2 til 3 imellem kornstørrelserne er at fortrække.

 

Retningslinje for at vælge den rigtige slibesten:

  • - Grit 200 til 600: egnet for reperations af en sløv kniv
  • - Grit 800 til 1000: egnet til at slibe en kniv som er i en god tilstand
  • - Grit 2000 til 3000: til at gøre en skarp kniv endnu skarpere end den tilstand som den i mange tilfælde bliver leveret i
  • - Grit 5000 til 12000: bruges til at slibe en kniv til en barberblad skarp tilstand