Grundet ferie vil der forekomme

 nogle dages forsinkelse i afsending af pakker.

Vi sender pakker den 19 juli

×

Urtekniv

Urtekniven udgør et ofte overset, men fuldstændig uundværligt element i ethvert køkkeninventar. Urteknivens korte, skarpe blad gør det muligt at komme i tæt kontakt, men det man arbejder med. Med den rigtige urtekniv kan du optimere dine gastronomiske udfoldelser og samtidig minimere faren for at skære dig i arbejdet med små råvarer.

I det følgende kan du læse om Cibumics udvalg af urteknive og blive klogere på, hvorfor en professionel urtekniv bør være en fast bestanddel i ethvert køkken.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Få mere smag med den rette urtekniv

Urteknive er en lille familie af mindre knive med korte blade. Knivene bruges til arbejde med urter og små grøntsager og frugter. Urteknive kan benyttes til at snitte, flække, skære, skrælle og pille. Men den helt rigtige urtekniv er det ingen sag at udføre præcis arbejde på små råvarer.

Urteknive er en hyppigt overset kategori, når det kommer til specialknive i køkkenet. Dette er en skam, da netop urter benyttes til at krydre maden og faktisk er en af de største smagsgivere, når det kommer til gastronomiske kreationer. Derfor er behandlingen af urter af tilsvarende stor vigtighed, da du kun med det rette værktøj kan opnå den optimale udnyttelse af urterne og hermed udvinde den mest mulig smag. En del krydderurter kræver nemlig en relativt skånsom behandling og i en del sammenhænge er der behov for at adskille blade fra stilke og dette er en udfordrende proces med en for stor kniv.

Vores urteknive har en lav vægt og bladene har en længde på ca. 8 til 10 cm. Størrelsen på urteknive er ikke bare hensigtsmæssig i henhold til arbejdet med de små råvarer, men også med hensyn til din sikkerhed i køkkenet. Der er nemlig intet som kombinationen af store knive og små råvarer, der kan føre skader på fingrene. Med en lille målrettet urtekniv kan du problemfrit håndtere små frugter, grøntsager og krydderurter med alle fingrene i behold.

Det er faktisk vigtigt at man benytter sig af målrettet værktøj, når man gebærder sig i køkkenet. Kun med de rette knive kan du opnå det intenderede resultat. Hos Cibumic har vi derfor et bredt udvalg af forskellige køkkenknive, herunder bl.a. brødknive, kokkeknive og santokuknive.

Opnå total kontrol med en japansk urtekniv

Hos Cibumic har vi specialiseret os i japanske køkkenknive og har derfor naturligvis også et udvalg af japanske urteknive. Kendetegnende for vores udvalg af professionelle japanske urteknive er deres gennemtænkte, elegante og effektive design. Vores japanske urteknive har skæfter af træ og klinger af af japansk damaskusstål af ypperste kvalitet. Det damascerede stål har en hårdhed på 60 HrC, hvilket gør at knivsæggen forbliver skarp i længere tid.

Når dette er sagt, skal du naturligvis stadig huske at holde dine knive ved lige. Til dette formål kan du med fordel anskaffe dig et keramisk strygestål og din egen slibesten. Her hos Cibumic har vi et rigt udvalg inden for begge kategorier og hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der egner sig bedst til dine knive, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Hos Cibumic står vi altid klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere om vores produkter, så kontakt os endelig. Hos Cibumic står vi altid klar til at dele ud af vores ekspertise og til hjælpe dig med at finde lige netop det produkt du søger. Kontakt os på enten på tlf. 71 78 73 77 eller på mail info@cibumic.com.