Knivmagneter

Den bedste måde at opbevare knive på er med en knivmagnet i træ. Dine smukke knive fortjener at hænge fremme, og så er knivene nemme at overskue og lettilgængelige, når de hænger på en magnet/skinne. En magnet i træ skåner dine knive i forhold til en knivskinne af metal. Cibumic-knivmagneter er lavet af danske møbelsnedkere med kvalitet i højsædet. Vi bruger de stærkeste magneter, som gør Cibumic-knivmagneten til den kraftigste på markedet.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Topkvalitets knivmagneter og knivskinner i dansk design 

Hvis du elsker, når funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed, er Cibumics magneter til knive lige noget for dig. Og det smukke træ, som magneterne er udført i, vil være forskelligt fra produkt til produkt pga. af åretegningerne, så det er en helt unik udsmykning til køkkenvæggen, du får. Foretrækker du en knivmagnet i egetræ, valnød eller noget helt tredje? Udover en flot køkkenudsmykning i lækkert dansk design får du også en utrolig praktisk opbevaring til dine knive. Med vores knivmagneter i træ kan du nemt få fat i knivene, ligesom du sparer på pladsen i køkkenskufferne og i stedet får udnyttet pladsen på væggen. Selv de tunge knive bliver hængende, takket være et meget stærkt magnetmateriale.

 

Unikke egenskaber ved CIBUMIC knivmagneter

Ekstrem stor holdekraft. Vi bruger markeds stærkeste neodymium magneter, så knivene bliver siddende

Dansk design, og fremstillet hos dansk møbelsnedker. Vi går ikke på krompromis med kvalitet for at spare

➡Håndlavet for at sikre høj kvalitet og sikre opmærksomhed til detaljerne

Blød overflade af træ som skåner knivens sarte æg

Ingen synlige skruer, som giver et flot udsende når den er monteret

Super nemt at montere med medfølgende monteringsskinne, skruer og rawlplugs

Nemt overblik over knivene når de hænger på en knivmagnet i forhold til en knivblok hvor man ikke kan se hvilken kniv det er man har fat i før man har hevet den op af blokken.

Hygiejnisk opbevaring af knivene, i modsætning til en knivblok hvor kniven sidder ned i en rille som ikke kan rengøres.

 

Kvalitet håndlavede magnetiske knivholdere fremstillet i Danmark. CIBUMIC magnetiske knivholdere udgør en smuk tilføjelse til ethvert rum, hvor magnetisk opbevaring ønskes. Designet har flere anvendelsesmuligheder, herunder:

- Knivholder

- Smykker holder

- Magnetisk værktøjsholder

... og meget meget mere

 

Det tjener ikke kun som et attraktivt, praktisk køkken tilbehør, men også som et fremragende tilbehør af træ til et værelse. Nogle af vores kunder har brugt flere i forlængelse af hinanden for ​​at sikre nok sikker opbevaring til deres samling.

Ikke alle knivmagneter er skabt ens. Ifølge vores kunder var de vigtigste funktioner, de ønskede:

- Attraktiv og meget stærk

- Stærk holdekræft

- Ægte træ

- Ridsefast træ overflade

- Let at installere

- Mere plads i skufferne - Intet behov for en knivblok

- Høj kvalitet og opmærksomhed til detaljer

- Lavet i Danmark