Kniv typer
-
Elite Japansk Gyuto kniv 24cm
1.595,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Santoku kniv 18cm
1.195,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Nakiri Grøntsagskniv 16cm
1.195,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Universalkniv 15cm
895,00 DKKIkke på lager
-
AOGAMI Japansk Santoku kniv 16,5cm
995,00 DKK -
AOGAMI Japansk Sho-Santoku kniv 14,5cm
795,00 DKKIkke på lager
-
AOGAMI Japansk Usuba kniv 16,5cm
995,00 DKK -
AZUMI Japansk Universalkniv 14cm
775,00 DKK -
Surudo Brødkniv 20cm
Pris: 795,00 DKK
Special pris 595,00 DKK
-
Kurouchi Japansk Funayuki Kniv
575,00 DKKIkke på lager
-
Kurouchi Japansk Atsudeba kniv
675,00 DKK -
Kurouchi Japansk Kobouchou kniv
545,00 DKK
En knivtype til alle behov
Kokkekniven er grundet sine mange egenskaber den kniv, som bliver brugt oftest. Den kan både bruges til at hakke kød og grøntsager. De japanske kokkeknive har et helt unikt udtryk, som bidrager til flere elementer i køkkenet. Den gør madlavningen bedre, pynter rent æstetisk i køkkenet, og så har hver kniv sin egen unikke historie, da størstedelen af dem er produceret i Japan gennem mange generationer. Hos Cibumic sælger vi kun knive af den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at møde dine behov, og hvad enten du er en erfaren knivsamler eller lige er flyttet hjemmefra, så har vi den rigtige knivtype til dig. Se vores enestående udvalg her på siden. Hos Cibumic sælger vi kun japanske kniv typer af den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at møde dine behov, og uanset om du er en erfaren knivsamler eller lige er flyttet hjemmefra, så har vi den rigtige kniv type til dig. Se vores flotte udvalg her på siden.