Strygestål

Strygestål til kokken som vil have baberblad skarpe køkkenknive. 

En køkkenkniv bør vedligeholdes med et godt keramisk strygestål. Det sikrer, at kniven holder sig skarp i længere tid og derfor ikke skal slibes så ofte. Bruger man sit strygestål rigtigt, kan man få rigtigt meget ud af sin kniv. 

I modsætning til det traditionelle strygestål har CIBUMIC keramiske strygestål en mild slibende effekt. De keramiske strygestål er fremragende til hårde knive som Torijo, Mac og Elite - men kan også bruges til alle andre knivtyper.

CIBUMIC’s udvalg er primært keramiske strygestål. De keramiske strygestål er lavet af et materiale der er meget hårdere end det stærkeste knivstål. Det har vi gjort, fordi man med de keramiske sikrer, at strygestålets materiale er væsentligt hårdere end stålet i de allerbedste knive. CIBUMIC keramiske strygestål er unikke ved at have en kerne af stål som gør det keramiske strygestål mere modstandsdygtig over for slag.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side