Strygestål

En køkkenkniv bør vedligeholdes med et godt keramisk strygestål. Det sikrer, at kniven holder sig skarp i længere tid og derfor ikke skal slibes så ofte. Bruger man den keramiske hjælper på den rette måde, kan man få rigtig meget ud af sin kniv. På denne side forhandler vi Cibumic-strygestål til dig, der drømmer om barberbladsskarpe køkkenknive. Længere nede, i bunden af siden, kan du læse mere om fordelene ved vores lækre og effektive produkter.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Keramiske strygestål og strygestål i diamant fra Cibumic skiller sig ud

Cibumic-strygestålene, som du bliver præsenteret for her på siden, er primært keramiske varianter. I modsætning til det traditionelle strygestål har Cibumic-strygestålene en mild slibende effekt. Vores keramiske modeller er fremragende til hårde knive som Torijo, Mac og Elite – men kan også bruges til alle andre knivtyper. De keramiske strygestål er lavet af et materiale, der er meget hårdere end det stærkeste knivstål. Vi har valgt denne strygestålstype, fordi man med den er sikker på at få et materiale, som er væsentligt hårdere end stålet i de allerbedste knive. Cibumic-strygestålene er unikke ved at have en kerne af stål, som gør dem mere modstandsdygtige over for slag. Husk, at du her på siden også finder forskellige sæt – eksempelvis det gode startsæt med Cibumic-strygestål og kniv.