Brødkniv

Hos Cibumic tilbyder vi et stort udvalg af japanske køkkenknive af ypperste kvalitet og til knivskarpe priser. I vores sortiment finder du en bred vifte af knivtyper, heriblandt kokkeknive, urteknive, Santoku-knive, universalknive og ikke mindst brødknive. Hver enkelt knivtype har sin egen funktion og berettigelse i dit køkken og kun ved at bruge den helt rigtige kniv opnår du optimale skæreresultater.

Her hos Cibumic har vi specialiseret os i kvalitetsknive, og nærmere bestemt i japanske knive. Japans stolte tradition inden for stålarbejde, smederi, sværd- og knivmageri har eksisteret i århundreder og kan spores helt tilbage til samuraiernes tid. Japan har altså længe været blandt frontløberne hvad angår af knive og leverer stadigvæk den dag i dag førsteklasses knivmageri.

I det følgende dykker vi ned brødknivens univers og stiller i særhed skarpt på den japanske brødkniv, som er en både elegant og effektiv brødkniv, der vil gøre stor gavn i de fleste køkkener.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Vigtigheden af en god brødkniv

Brødkniven er en af de knive, der af mange køkkenknivsentusiaster ofte bliver overset. Faktum er dog at brød er en af de mest udfordrende fødevarer at skære med en uegnet eller sløv kniv. Derfor bør man på lige fod med andre knivtyper også prioritere at investere i en god og solid brødkniv.

Dér hvor en brødkniv i særlig grad adskiller sig fra andre knivtyper er ved sit kendetegnende takkede knivblad. Hvis du nogensinde har forsøgt at skære et blødt hvidt brød med en kniv uden takker, kender du sandsynligvis allerede til vigtigheden af brødknivens takkede blad. Herudover skal en brødkniv også have en vis længde, for at kunne favne de mange brødtypers forskelligartede størrelser.

Hvis du gerne vil undgå at mase luften ud af dit nybagte franskbrød eller blive fri for at skære ukurante skiver af rugbrødet, bør du altså anskaffe dig en velegnet brødkniv til formålet. Kun med de rette køkkenknive kan du sikre dig det optimale udbytte af dine kulinariske kreationer.

Japanske brødknive af fineste kvalitet

Er du på udkig efter en brødkniv af exceptionel kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig vores klassiske og effektive brødknive direkte importeret fra Japan. Med vores japanske brødknive får du høj kvalitet, lækkert design og ikke mindst et uundværligt redskab til morgen- eller frokostbordet.

Alle vores brødknive har en god tyngde og ligger behageligt i hånden. Knivenes takkede blade skærer let og ubesværet igennem alle typer brød, lyst som mørkt, uden at du behøver lægge kræfter i skærearbejdet. Brødknivene kan også benyttes til andre fødevarer end brød, heriblandt større grøntsager eller store stykker kød, fx en culottesteg.

Et godt eksempel på fremragende brødknive er vores specielle Surudo-brødknive. Disse knive har greb af pakka wood og består af hele 67 lag damaskusstål. Knivbladenes kernestål er af ståltypen VG-10, som giver kniven en uovertruffen evne til at opretholde sin skarphed. Med en Surudo-brødkniv får du altså en håndværksmæssig perle og en særdeles overlegen og holdbar kniv.

En japansk brødkniv er et sikkert valg for dig, uanset om du beskæftiger dig professionelt med madlavning eller om dine gastronomiske udfoldelser er selvlærte. Vi anbefaler desuden at du anskaffer dig en slibesten til at holde din brødkniv skarp og dermed forlænge dens levetid.

Alle nye brødknive fra Cibumic leveres i en dekorativ gaveæske med magnetisk lukning. Du kan med fordel benytte æsken til at opbevare kniven i til dagligt, hvis køkkenkniven skal ligge i en skuffe eller lignende.

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål

Hos Cibumic står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i knive og knivtilbehør og deler gladelig ud af vores erfaring. Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til din nye eller kommende brødkniv, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 71 78 73 77 eller på mail info@cibumic.com.