Elite Japansk Universalkniv 15cm
Universalkniv
En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til alt muligt. Pudse okse mørbraden inden du smider den på grillen. Snitte frugt eller skær pålæggen ud til middagsbordet. Bladet har en længde på 15 cm, og kniven har en total længde på 24 cm.
Lagerstatus: Ikke på lager
CIBUMIC Japanske universalkniv også kaldet en petty kniv er smedet af 37 lag stål med en særlig behandling af klingen kaldet Tsuchime som efterlader klingen med en masse fordybninger. De 37 lag japansk VG-10 damaskus stål er behandlet på en måde så smukke åretegninger fremtræder som et lille unikt kunstværk der minder om et smukt stykke valnøddetræ.
Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk fremstillingsmetode af knive. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.
Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kniv som glider ubesværet igennem madvarene.
I test er det japanske kniv stål VG-10 testet som en af de bedste inden for rustfrie knive.
ELITE køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.
Specifikationer:
Katagori: køkkenknive
Knivbladets længde: 15 cm
Total længde: 25 cm
Hårdhed: 60 HrC
Kernestål: VG-10 rustfri stål
Antal lag af stål: 37 lag, Tsuchime
Skæfte: Rosentræ
Slibning: Keramisk strygestål og slibesten
1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle ELITE køkkenknive.