Japanske kokkeknive
-
Elite knivsæt 5 dele
Pris: 5.475,00 DKK
Special pris 4.895,00 DKK
Ikke på lager
-
Elite Japansk Gyuto kniv 24cm
1.595,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Filetkniv 24cm
1.395,00 DKK -
Elite Kengata Santoku kniv 16cm
1.095,00 DKK -
AOGAMI Japansk Usuba kniv 16,5cm
995,00 DKK -
Elite Japansk Urtekniv 8cm
795,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Nakiri Grøntsagskniv 16cm
1.195,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Universalkniv 15cm
895,00 DKKIkke på lager
-
Elite Japansk Santoku kniv 18cm
1.195,00 DKKIkke på lager
-
AZUMI Japansk Universalkniv 14cm
775,00 DKKIkke på lager
-
AOGAMI Japansk Santoku kniv 16,5cm
995,00 DKK -
AOGAMI Japansk Sho-Santoku kniv 14,5cm
795,00 DKKIkke på lager
-
Surudo Brødkniv 20cm
Pris: 795,00 DKK
Special pris 595,00 DKK
-
Kurouchi Japansk Funayuki Kniv
575,00 DKKIkke på lager
-
Kurouchi Japansk Kobouchou kniv
545,00 DKK -
Kurouchi Japansk Atsudeba kniv
675,00 DKK -
Gavekort
Fra: 100,00 DKK
Til: 4.000,00 DKK
Japansk kokkekniv: En professionel allround kniv
I Japan går den japanske kokkekniv under navnet Gyuto. Gyutoen er den absolut mest alsidige kniv i køkkenet og kan benyttes til de fleste opgaver. At investere i en japansk kokkekniv er derfor et fornuftigt sted at påbegynde sin køkkenknivsamling, da man kan nå rigtig langt med denne type kniv. En japansk kokkekniv kan bl.a. både bruges til at skære kød, fisk, store grøntsager og frugter.
Japan har en stolt tradition inden for stålarbejde, smederi, sværd- og knivmageri, og denne tradition kan spores helt tilbage til samuraiernes tid. Japan har altså længe været frontløbere hvad angår knivhåndværket og er det stadig til dags dato. Derfor har vi her hos Cibumic specialiseret os i netop japanske knive. Med en japansk kokkekniv er du garanteret ypperlig kvalitet, god holdbarhed og stilrent, autentisk design.
Ultimativ madlavningsglæde med japansk stål
Hos Cibumic har vi et stort udvalg af professionelle japanske kokkeknive og du er derfor garanteret at finde en kniv, der kan tilfredsstille dine behov. Kendetegnende for alle vores japanske kokkeknive er den fremragende kvalitet af stål som knivbladet er fremstillet af. Stålkvaliteten er den primære variable, der har betydning for knivens egenskaber.
Er knivens skarphed den egenskab, som du vægter højest, er vores Aogami-serie et oplagt valg. Aogami-stål har et højt kulstofindhold, hvilket giver knivene en enestående evne til at bibeholde skarpheden. Vil du gerne have en kniv som både holder sig skarp og samtidig er rustfri, så kan vi anbefale enten vores Azumi-serie eller vores Surudo-serie som er opbygget af VG-10 damaskusstål. Serien Elite er, udover at være funktionel og behagelig at anvende, en særdeles smuk serie og en decideret fryd for øjet med sit traditionelle japanske hammerede Tsuchimedesign.
Vores forskellige serier af japanske kokkeknive har en masse forskellige specifikationer, som du kan læse nærmere om under den specifikke kniv. Fælles for knivene er at de alle er af højeste kvalitet og man kan snildt kombinere knive fra forskellige serier.
Med en japansk kokkekniv i hånden kan du ikke undgå opnå endnu større madglæde end du hidtil har oplevet. Knivenes tyngde og skarphed gør det til en leg at arbejde med de fleste råvarer i køkkenet. Vores japanske kokkeknive er alle udstyret med behagelige og ergonomisk gennemtænkte greb som er udført i lækre kvalitetsmaterialer såsom magnolietræ, rosentræ og ibenholt.
Kontakt os og få svar på dine spørgsmål
Vil du vide mere om din nyanskaffede eller kommende japanske kokkekniv, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 71 78 73 77 eller på mail info@cibumic.com. Her hos Cibumic deler vi altid gladelig ud af vores ekspertise og vi står altid parat til at svare på dine spørgsmål.