Universalkniv

Den japanske universalkniv er det oplagte valg til dig, som har brug for en allroundkniv, der kan klare alle køkkenets forskellige udfordringer. Universalkniven er i midten af størrelsesskalaen og er derfor ideel til alle de forskellige opgaver i køkkenet. Du kan for eksempel med fordel bruge den til at snitte frugt og grøntsager.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Start din knivsamling med en alsidig universalkniv

Et oplagt sted at begynde sin knivsamling er med en universalkniv. Universalkniven er grundet sine mange kvaliteter og store alsidighed en af de mest populære knive både blandt professionelle og nybegyndere. Uanset hvilken serie du vælger, vil universalkniven indfri dine forventninger. Hos Cibumic har vi nemlig mange forskellige serier med universalknive, men fælles for dem alle er den kompromisløse kvalitet og det lækre, luksuriøse design. Hos os kan du altid finde en kniv, der matcher dit budget og dine behov.

Brug en universalkniv til forskellige gøremål i køkkenet

En universalkniv kan, som navnet antyder, anvendes til en masse forskellige gøremål i køkkenet. Kniven kan både bruges til at skære en steg, pudse kød af, snitte frugter og grøntsager og skære pålæg ud til frokostbordet. Blandt vores udvalg af universalknive kan du finde knive, der varierer lidt i længden, men de er alle beriget med en knivsæg af stål med særdeles høj hårdhed. Dette betyder at knivsæggen kan holde sig skarp i længere tid og at kniven derfor ikke behøver at blive slebet så ofte.

Giv en universalkniv til en du har kær

Hvorfor ikke give en universalkniv i gave? Enhver aficionado i køkkenet vil blive glad for en god og alsidig kvalitetskniv. Vores universalknive er nemme at bruge og ligger rigtig godt i hånden. Knivbladet er smedet i stærkt og rustfrit japansk stål. Knivudvalget hos Cibumic har vundet flere tests, og knivene er i en fremragende kvalitet. Ved køb af en universalkniv hos os modtager du kniven i en smuk æske med magnetlås. Æsken kan sågar benyttes, hvis kniven skal opbevares i en skuffe i køkkenet. Men husk, at hvis du selv eller den heldige gavemodtager mangler en måde at opbevare knive, så har vi ogsån et stort udvalg af lækre og skånsomme knivmagneter i træ. 

Hos Cibumic sælger vi kun knive i topkvalitet og vi kender til vigtighed af, at have forskellige knive til forskellige gøremål. Hvis du gerne for alvor vil kickstarte din knivsamling, så tag et kig på vores udvalg af knivsæt. Her får du en nøje sammensat samling af knive, der supplerer hinanden optimalt, og så kan du sågar spare penge ved at købe flere knive på én gang. Hvis budgettet ikke helt rækker til et udførligt knivsæt, eller behovet ikke er der, så er en universalkniv den helt rigtige kniv at lægge ud med at anskaffe sig.

Bestil nu – vi afsender din universalkniv inden for 24 timer

Bestiller du din nye universalkniv i dag, så sender vi den pakke afsted inden for 24 timer og du har altid 30 dages fuld returret på dit køb. Derudover giver vi altid prisgaranti til alle vores kunder. Dette betyder, at vi matcher priser på tilsvarende varer hos andre forhandlere. Du kan læse meget mere om vilkårene for prisgarantien her på siden.

Har du nogen spørgsmål? Så stil dem endelig!

Hos Cibumic har vi mange års erfaring inden for kniv og ved lige præcis hvad man skal være opmærksom på, når man skal anskaffe sig en ny kniv. Vi ved også hvad der skal til for at pleje og vedligeholde sine knive. Har du nogen spørgsmål vedrørende vores produkter, levering, fragt eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan få fat på os på tlf. 71 78 73 77 eller på mail info@cibumic.com.