AOGAMI Japansk Usuba kniv 16,5cm
Usuba kniv AOGAMI
En dedikeret grøntsags kniv, som du kan bruge til flere opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes grøntsager, frugt eller krydderurter. Det 16.5 cm lange knivsblad med single slibning gør den ideel til at snitte tynde skiver. Kniven har en total længde på 28.5 cm.
Lagerstatus: På lager
CIBUMIC Japanske AOGAMI Usuba kniv er smedet af 3 lag stål med en kerne af super stålet aogami #2. Aogami stålet med sit højt kulstofindhold giver kniven sine enestående evne til at holde sig skarp. kniven er behandlet på en måde så bladet fremstår som et smukt stykke foldet 3 lags papir. Kniven er 100% håndlavet af nogle af Japans dygtigste smede, der smeder og folder stålet på den traditionelle fremgangsmåde og som har været med til at give de japanske køkkenknive deres ry for at være verdens bedste og skarpeste kokkeknive.
Det damasceret aogami stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed i stålet gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Med en AOGAMI kniv behøver derfor ikke slibe din kniv så ofte. Knivsæggen er omhyggeligt sleben for at give dig en køkkenkniv som glider ubesværet igennem madvarene.
AOGAMI køkkenkniven er fremstillet i den sydlige del af Japan i byen Seki, og er lavet af de absolut bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en enestående køkkenkniv til en pris der slår alle andre.
Specifikationer:
Katagori: køkkenknive
Knivbladets længde: 16,5 cm
Total længde: 28,5 cm
Hårdhed: 60 HrC
Kernestål: aogami #2 stål
Antal lag af stål: 3 lag
Skæfte: Ibenholt
Slibning: Keramisk strygestål og slibesten kun på den ene side
1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle AOGAMI køkkenknive.