AOGAMI Japansk Santoku kniv 16,5cm

AOGAMI Japansk Santoku kniv 16,5cm

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

895,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Santoku kniv AOGAMI


En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Snitte frugt eller krydderurter.  Det lange knivsblad på 16,5 cm gør den også god til at skære skiver af både kød og grøntsager.  Kniven har en total længde på 28,5 cm.

AOGAMI santoku, cibumic, kokkekniv

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • AOGAMI santoku, cibumic, kokkekniv

Detaljer

CIBUMIC Japanske AOGAMI Santoku kniv er smedet af 3 lag stål med en kerne af det specielle aogami stål. De 3 lag stål med højt kulstofindhold som giver det sinde gode egenskaber til at holde sig skarp, er behandlet på en måde så bladet frestår som et smukt stykke foldet papir. Kniven er håndlavet af nogle af Japans dygtigste smede, som smeder og folder stålet på samme måde som japanske kniv smede har gjort i mange år, og som hvar været med til at give de japanske køkkenknive deres ry for at være nogle af verdens skarpeste og bedste kokkeknive.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en køkkenkniv som glider ubesværet igennem madvarene.

AOGAMI køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan i byen Seki, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 16,5 cm

Total længde: 28,5 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: aogami stål

Antal lag af stål: 3 lag

Skæfte: Ibenholt

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle AOGAMI køkkenknive.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.