Japanske kokkeknive

Japanske kokkeknive i høj kvalitet... nogle af verdens bedste knive

Kokkekniven - med det japanske navn Gyutoen - er den vigtiste kniv i køkkenet. Kokkekniven bruges til langt de fleste opgaver når du skal lave mad i køkkenet. Kokkekniven bruges typisk til alt lige fra at hakke og snitte kød til grøntsager. 

De mest populære kokkeknive har typisk en bladlængde fra 20 cm til 24 cm med en højde på bladet der sikre at man har plads til fingerere mellem skæftet  og skærebrættet.

Hos CIBUMIC har vi specialiseret os i japanske knive og føre et fokuseret udvalg af den japanske kokkekniv - en Gyuto kniv. Gyuto kniven bruges på samme måde som den vestlige kokkekniv, men til forskel er den fremstillet af en stållegering som er meget hård og som giver den japanske kokkekniv sine særlige egenskaber i at holde sig skarp længere. Så er det kun et ekstra bonus at de japanske kokkenive også ser utrolig flotte ud.

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side