Japanske kokkeknive

Vores japanske kokkeknive er i verdensklasse kvalitet! Kokkekniven, med det japanske navn Gyutoen, er den vigtigste kniv i køkkenet. Kokkekniven kan bruges til langt de fleste opgaver, når du skal lave mad i køkkenet. Den japanske kokkekniv bliver dit nye yndlingsredskab i køkkenet - det er vi sikre på.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Japanske kokkeknive - funktionelle og æstetiske

Hos Cibumic har vi specialiseret os i japanske kokkeknive, og vi har et fokuseret udvalg af Gyuto-knive. De japanske kokkeknive bruges på samme måde som den vestlige kokkekniv, men den væsentlige forskel er stållegeringen, som er utrolig hård. Det er denne hårdhed, som giver de japanske kokkeknive sine særlige egenskaber i køkkenet. Som bonus så er alle varianterne i smukke og æstetiske design. Vores populære kokkeknive har typisk en bladlængde på 20 til 24 cm, med en højde på bladet, der sikrer, at man har plads til hænderne mellem skæftet og skærebrættet. Du skal altså vælge en af vores japanske kokkeknive, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.