Kødkniv

En god kødkniv er en uundværlig dag af ethvert madøres knivsamling. Med en kødkniv er du sikret et målrettet redskab til at partere, filetere eller udskære kødstykker. Her hos Cibumic har vi et stort udvalg af kødknive af fineste kvalitet, men til fornuftige priser. Her på siden kan du se vores sortiment af kødknive og samtidig hente lidt inspiration til, hvorfor en ny kødkniv er en god investering.

1 vare(r)

pr. side

  • Elite Japansk Filetkniv 24cm

    Japansk Sujibiki Filet kniv

    Køkkenknive er et værktøj. Med ELITE japansk køkkenkniv serien forenes værktøj med kunst og en utrolig smuk skulptur er skab, som kan nydes i dit køkken hver gang du arbejder med den. Den lange smalle klinge med det smukke damaskus mønster og hammeret Tsuchime behandlet klinge er en fryd at bruge når der skal skæres fisk eller kød. ELITE Sujibiki kniven bliver et favorit værktøj i dit køkken. Bladet har en længde på 24 cm, og kniven har en total længde på 36 cm.

    Vis detaljer
    1.395,00 DKK

1 vare(r)

pr. side

Vigtigheden af en god kødkniv

At have det rigtige, målrettede værktøj er ikke at undervurdere, når man ofte udfolder sig gastronomisk i køkkenet. Glæden ved at lave mad bliver langt større, når man er i besiddelse af knive, der er velegnede til specifikke gøremål. Her hos Cibumic har vi et stort udvalg af målrettede køkkenknive, heriblandt kokkeknive, urteknive, brødknive, universalknive, santoku-knive og et væld af forskellige japanske kokkeknive af sublim kvalitet. På denne side kan du se vores aktuelle udvalg af kødknive, som alle er oplagte til at skære større eller mindre stykker af kød.

Opnå perfekte udskæringer med en kødkniv

Når du skal skære kød ud, kan opgaven ikke løses med enhver kniv – der skal en kødkniv til. Og præcist hvilken kniv du skal benytte, afhænger naturligvis af den specifikke udskæringsopgave du står over for. Skal du partere en halv kalv skal der en forholdsvis stor og tung kødkniv til, men skal du blot udskære en culotte, så er det en anden knivmodel, du bør tage i brug. Husk at have formålet in mente, når du vælger hvilken kødkniv du skal tilføje til din samling.

Bevar din kødknivs skarphed

Når man har anskaffet sig kvalitetsknive, så gør man sig selv en stor bjørnetjeneste, hvis man undlader at investere i værktøj til at vedligeholde sin knive med. For lige meget hvor gode og dyre knive du anskaffer dig, så vil de med tiden blive sløve. Og en sløv kniv er ikke alene svær at bruge, men kan også være decideret farlig at anvende. Sløvhed fører nemlig ofte til, at man blot lægger flere kræfter i skærearbejdet. Så kan den sløve knivsæg glide af kødet og man risikerer at skære sig.

Til almindelig og daglig vedligeholdelse af dine knive bør du benytte et strygestål. Strygestålet udglatter ujævnheder på knivsæggen og kan anvendes efter behov. Alt afhængigt af hvor skarpe du ønsker at dine knive skal være, kan du benytte strygestålet en gang ugentlig, et par gange om ugen eller sågar hver dag.

Til mere generel vedligeholdelse af dine knive har du brug for en slibesten. En slibesten benyttes typisk et par gange i kvartalet og sørger for en mere grundet slibning af dine knive. Slibestenen kan naturligvis benyttes hyppigere, såfremt dine knive har været udsat for ekstra belastning eller knivsæggen har fået et større hak.

Kontakt os og hør nærmere

Hos Cibumic har vi mange års erfaring med knive. Er du i tvivl om hvilken kniv, der er egner sig til dine specifikke behov eller vil du have lidt råd og vejledning til hvordan du bedst vedligeholder dine knive, så tøv ikke med at spørge os. Vi står altid klar til at guide vores kunder og er aldrig blege for at dele ud af vores mangeårige ekspertise. Du kan få fat i os på tlf. 71 78 73 77 eller sende en mail til info@cibumic.com – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.