Natur eller syntetisk slibesten?

Skal jeg vælge natur slibesten eller syntetisk slibesten?

Mange har stået med spørgsmålet, skal jeg vælge en natur slibesten eller en syntetisk slibesten.

Før man vælge om det skal være en syntetisk sten eller en natur sten er det godt at forstå forskellen mellem de to typer slibesten.

Syntetisk fremstillede sten er fremstillet med høj process sikkerhed som giver en ensartet kvalitet der sikre den samme slibe karakteristik, fra start til slut i stenens levetid når stenen er slidt op. Med natursten kan man ikke garantere hvilken karakteristik stenen har, for selvom stenen kan se virkelig god ud på overfladen, så kan man risikere at efter den er slidt vil have en anden karakteristik i det næste lag i stenen. Det giver en helt anden slibeegenskab end den man i første omgang købte. I naturstenen kan der også ligge meget hårde indlejringer eller andre uregelmæssigheder som kan medføre stor begrænsninger i brug af stenen.

Man kan derfor ikke med 100% sikkerhed vide hvad det er for en natursten man står med imellem hænderne. Det kan derfor være svært at vide på forhånd om naturstenen virkelig er alle pengene værd.

Derfor har vi ved Cibumic valgt kun at sælge syntetiske sten. Da kvalitet og sikkerhed for hvad kunden får leveret er vigtig for os.

Køb dine kvalitetsslibesten her.

I kategorien :