Julegaveidé: En ægte Japansk kokkekniv

JULEGAVEIDÉ: KØKKENKNIVE ER EN GAVE FOR LIVET

Mange kokke - professionelle kokke og køkkenentusiaster - sætter stor pris på kvalitets kokkeknive. En ægte japansk kokkekniv er en super lækker julegave, som alle kan bruge - og som vil følge modtageren resten af livet, hvis den passes på.

Vi har lavet en liste over de mest populære knive, som nogle af landets bedste kokke elsker. Der er noget for enhver smag.

AZUMI Santoku kniv 16cm PRIS: 895,00 Kr.

AZUMI kniv

Azumi-knivserien er en serie af japanske kokkeknive fra en traditionel japansk smed, som har flere generationers erfaring og viden. Selve knivbladet er fremstillet af 37 lag damaskusstål.

Køb den lækre kniv her.

SURUDO chefkniv 20cm PRIS: 795,00 Kr.

SURUDO chefkniv

Surudo-knivserien er en kvalitetskniv i klassisk japansk stil. Surudo kniven har, som mange topkvalitets japanske kokkeknive har, 67 lag damaskusstål. 

Køb den populære kniv her.

ELITE Gyuto kniv 24cm PRIS: 795,00 Kr.

ELITE Gyuto kniv

Elite-kokkeknivserien er endnu en kollektion af klassiske japanske kokkeknive - i et skarpt og smukt design. Knivbladet er smedet af 37 lag damaskusstål, som giver unikke og smukke årer i knivbladet

Køb den ultimative kokkekniv her

ELITE kokkekniv sæt PRIS: 4255,00 Kr. Tilbud: 3895,00 Kr.

Med kokkekniv sættet fra Elite serien har man ALT hvad man skal bruge i køkkenet. Med dette sæt ægte japanske kokkeknive har man knive for livet. CIBUMIC har prisgaranti, vi garantere at du ikke kan finde noget tilsvarende billigere andre steder. Det er din garanti for an god handel, men kvalitet til den rigtige pris.

ELITE kniv sæt

Køb det ultimative kokkekniv sæt her

Fandt du ikke hvad du ledte efter ovenfor, kan du kigge blandt resten af vores produkter. CIBUMIC har også et bredt udvalg af slibegrej og køkkenknive til en række forskellige formål. En god køkkenkniv eller en kvalitets slibesten er en fantastisk gave, som modtageren vil få mange gode timer sammen med når det næste måltid skal tilberedes.

Find din julegaven her.

Det kunne også være at den du holder af, ville blive glad for en ægte Cubansk cigar. Det er de ultimativ bedste cigarer i verden. Tag et kig hos Danmarks førende forhandler af Cubanske cigar her: Red Stag Republic

I kategorien :