Derfor er en knivmagnet det rigtige valg

Du har sikkert lagt mærke til at vi er vilde med skarpe knive, det er også derfor vi kun sælger knivmagneter som er skånsomme ved knivene. 

 

Vi får en del henvendelser fra folk som søger råd omkring hvilken knivblok de skal købe. Det korte svar fra Cibumic er: Køb ikke en knivblok. Vi sælger ikke knivblokke da vi ikke er fan af dem. De er 9 ud af 10 gange ikke særlig smukke og hvis vi skal være ærlig et levn fra 90ernes køkken.

 

Der er også et andet vigtig punkt i forhold til det praktiske. En knivblok er ikke den bedste måde at opbevare dine knive på. Kniven har en tendens til at blive sløve over tid da de normalt trækker knivæggen hen over træet hver gang man trækker kniven ud af knivblokken eller når man sætter kniven tilbage i knivblokken. En knivblok er det perfekte sted for bakterier og andre uønskede ting at gro da det kan være svært at gøre den ordentlig ren.

 

Med det i tankerne sælger vi kun knivmagneter. Men vi sælger ikke hvad som helst. Vi sælger knivmagneter som er Dansk designet og fremstillet af Dansk møbelsnedker. De ser fantastiske ud og fås i flere træ sorter til at matche dine knive og køkken. Da forsiden bare er en massiv blok træ er den utrolig nem at gøre ren. Der er ingen små revner, sprækker eller andre steder hvor snavs kan gemme sig, det er bare at tørre den af.

 

Hemmeligheden I sådan et træstykke ligger i magneterne der er gemt inde i træet. De er super stærke og af industriel kvalitet som kan holde dine knive på plads på knivmagneten, og når du vil sætte kniven på plads trækker den kniven ind med et karakteristisk klappende lyd. Det smarte ved træmagneter er at de i modsætning til knivskinner af metal beskytter kniven mod at chippe eller ridser. Metal mod metal er aldrig en god ide.

 

For at vedligeholde en knivmagnet anbefaler vi at du jævnligt tørre den over med en fugtig klud, og når behovet opstår giver den en omgang olie. Find vore udvalg af knivmagneter her.

I kategorien :