5 grunde til at slibe dine knive

5 grunde til at slibe dine knive 

Når du køber en kokkekniv er det først du tænker på nok ikke at den også på et tidspunkt skal slibes. du kan selvfølgelig altid tage din kokkekniv med til en professionel knivsliber og få slebet din kniv. Men hvorfor ikke selv slibe din kniv? Her er 5 gode grunde til hvorfor du selv skal slibe dine knive.

1. Det nemt og hurtig at lære at slibe sine knive selv

Når først du har lært at slibe din kniv selv, kan det gøres som et lille hyggeprojekt i weekenden. Med lidt øvelse kan du slibe en kniv lige så hurtigt som det tager dig at nyde din øl.

2. Du har altid en super skarp kniv

Hvem vil ikke gerne have super skarpe knive i køkkenet. Du skal aldrig mere skære med en sløv kniv. Regelmæssig vedligeholdelse af kniven tager ikke lang tid og det kan du nemt klare selv. Det vil spare dig for en masse ærgelser og besvær. En kniv der er skarp som et barberblad skære bare meget bedre.

3. Du spare penge på at slibe knive selv

Når du går ned til en professionel knivsliber starter prisen ved 50kr pr kniv og op efter. De fleste har minimum 3-4 knive. Hvis du går til en professionel og får slebet dine knive hver halve år bliver det hurtig til mange penge, samtidig skal ud undvære dine knive, og du har besværet med at få afleveret knivene og få dem hentet igen. Ved at slibe din knive selv har du hurtig tjent de penge du har brugt på slibesten hjem igen.

4. Spar tid

Det er meget hurtigere at slibe dine knive selv, istedet for at gå ned og få slebet sine knive hos en professionel og derefter at vente på at de bliver slebet og få dem afhentet hos den professionelle.

5. Blive en ægte Chef kok i dit køkken og slibe dine knive som en Pro.

Næst efter at lave lækker mad, sliber mange kokke selv deres knive. Bliv en Pro chef og start med at slibe dine egne knive.

Køb slibesten her.

I kategorien :