Grundet ferie vil der forekomme

 nogle dages forsinkelse i afsending af pakker.

Vi sender pakker den 19 juli

×
float(179) float(179)
yoyo
Udsalg

STRATOS Keramisk Urte kniv

STRATOS Keramisk Urte kniv


Nøgle info for Cibumic keramisk kniv er:
- Meget lav vægt, under 100 gram 
- Ultra hård. næst hårdeste materiale efter diamant
- Ruster ikke og tåler kaustiske og syreholdige madvare 
- Let at rengøre, og kan gå i opvaskemaskinen

Køkkenknive er et af de vigtiste værktøjer i køkkenet. Med STRATOS køkkenkniv serien forenes værktøj med højteknologiske materialer og moderne fremstillingsmetoder, som du kan få gavn af hver gang du arbejder med den. Den sorte og lette klinge er en fryd at bruge når der skal hakkes grøntsager, skæres fisk eller kød. STRATOS Urte kniven bliver et godt suplement i dit køkken. Bladet har en længde på 10 cm, og kniven har en total længde på 20 cm.

Lagerstatus: Ikke på lager

179,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

STRATOS keramisk Urte kniv er fremstilet af det ultra hårde keramiske materiale zirconia

CIBUMIC's keramiske kniv serie STRATOS er fremstillet ved at presse zirconium dioxide i en form og under højt tryk (350bar) at bage keramikken ved temperature op til 2000 grader. Det keramikse materiale er ultra hård, og er flere gange hårde end stål. Zirconia har en hårdhed på 83 HrC hvor stål normalt ligger omkring 58 HrC. Det vil sige at zirconia næsten er lige så hård som en diamant.

Kombinationen af det ultra hårde keramiske materiale og at Cibumic's keramiske kniv er slebet med en diamant belagt slibesten gør at kniven fra fabrikken af er meget skarp.

Den keramiske knive har egenskaber der adskiller sig fra almindelige knive, ved at den ikke er magnetisk og ikke ruster. En Keramisk kniv kan derfor gå i vaskemaskinen. Med en vægt på under 100 gram kan du bruge kniven i langt tid uden at blive træt i armen.

Evnen til at modstå kaustiske og syreholdige madvare og evene til at holde den skærende æg længere end en smedet stål kniv gør en keramisk kniv bedre egnet til at snitte benfri kød, grøntsager og frugt.

Grundet det keramiske materiales hårdhed og sprøghed er kniven mere sart overfor slag og hårde genstande. Brug derfor ikke kniven til at hakke i hårde ting som eksempelvis ben eller en advokado sten. Ved slag kan der gå hakker i æggen. Disse kan normalt slibes op igen. 

STRATOS køkkenkniv serien er skabt med et mål, at lave en moderne kniv og er lavet af de bedste materialer og mest moderne fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre. 

Kniven leveres i en gaveæske.

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 10 cm

Total længde: 20 cm

Hårdhed: 82 HrC

Knivmateriale:  Sort zirconium dioxide keramik (zirconia)

Skæfte: Ergonomisk plastskæfte belagt med en skridfast overflade

Slibning: diamant - slibesten

Ekstra: Leveres i gaveæske

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: STRATOS Keramisk Urte kniv