Ny

Naniwa Aotoshi #2000 (Green brick of joy)

Green Brick of Joy.


Naniwa Aotoishi sharpening stone korn #2000, IR0260

Lagerstatus: På lager

695,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Naniwa Aotoishi slibesten korn #2000 er en stor slibesten til at slibe dine knive. Korn 2000 er en meget praktisk kornstørrelse. Groft nok til hurtigt at slibe knive og fin nok til at ende med virkelig skarpe knive. Fordi man ofte bruger en slibesten med denne kornstørrelse, bliver denne slibesten også hurtigt slidt. For at garantere en lang levetid sørgede Naniwa for, at denne slibesten er ekstra tyk. Mindst dobbelt så tyk som din gennemsnitlige slibesten!

Green Brick of Joy
Gennem årene er Aotoishi blevet mere og mere populær. Ikke kun på grund af stenens tykkelse, men også fordi stenen er så effektiv og alsidig. Navnet Aotoishi refererer til den grønne farve og det faktum, at det er en slibesten. Blandt sine mange fans bliver Aotoishi dog ofte blot kaldt 'Green Brick of Joy / Glædens grønne mursten'.

Brug og vedligeholdelse
Naniwa Aotoishi er en vandsten. Det betyder, at du med fordel kan nedsænke den i vand et til to minutter før brug. Når du bruger stenen, er det vigtigt, at du sørger for, at den forbliver våd. Med denne sten er det vigtigt regelmæssigt at afrette stenen med en afrettersten. Efter brug, lad stenen tørre ved stuetemperatur.

Størrelse: 210 x 70 x 55mm
Vægt: 1700g

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Naniwa Aotoshi #2000 (Green brick of joy)