AOGAMI Japansk knive

AOGAMI Japansk knive

Aogami-knivserien er en serie af japanske kokkeknive i en særlig elegant udgave. Knivbladet er lavet i et trelagsdesign, hvilket har givet en helt unik finish og en skarphed, som du ikke finder andre steder. Der er desuden anvendt det specielle og high-performance knivstål Aogami #2. Stålet er udviklet i Japan til de særligt krævende japanske kokke, som havde ekstra høje krav til knivens egenskaber.

4 vare(r)

pr. side

 • AOGAMI Japansk Universal kniv 14cm

  Universal kniv AOGAMI

  En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Det forholdsvis korte knivsblad på 14 cm gør den meget velegnet til at pudse kød af med og snitte grøntsager.  Kniven har en total længde på 25 cm.

  Vis detaljer
  685,00 DKK

 • AOGAMI Japansk Usuba kniv 16,5cm

  Usuba kniv AOGAMI

  En dedikeret grøntsags kniv, som du kan bruge til flere opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes grøntsager, frugt eller krydderurter.  Det 16.5 cm lange knivsblad med single slibning gør den ideel til at snitte tynde skiver. Kniven har en total længde på 28.5 cm.

  Vis detaljer
  895,00 DKK

 • AOGAMI Japansk Santoku kniv 16,5cm

  Santoku kniv AOGAMI

  En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Snitte frugt eller krydderurter.  Det lange knivsblad på 16.5 cm gør den også god til at skære skiver af både kød og grøntsager.  Kniven har en total længde på 28.5 cm.

  Vis detaljer
  895,00 DKK

 • AOGAMI Japansk Sho-Santoku kniv 14,5cm

  Sho-Santoku kniv AOGAMI

  En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Snitte frugt eller krydderurter.  Det lange knivsblad på 14,5 cm gør den også god til at skære skiver af både kød og grøntsager.  Kniven har en total længde på 25 cm.

  Vis detaljer
  695,00 DKK

4 vare(r)

pr. side

Historie, kvalitet og finesse - Aogami knivene har det hele

Den japanske kokkekniv har et håndtag, der er fremstillet i det smukke ibenholt træ, som har en robust, klassisk sort farve. Aogami-knivserien er fremstillet af en lille japansk smed, som i flere generationer har fremstillet nogle af de bedste japanske kokkeknive. Med en kniv i køkkenet fra Aogami-knivserien, får du ikke kun en kniv til at skære med - du får et værktøj, som er blevet optimeret og designet på i mange generationer. Den fortæller sin egen historie og samtidig er den bedst, når det kommer til performance i et køkken. Så bring sjæl og eksklusivitet ind i køkkenet med en kniv her fra siden af - du bliver ikke skuffet.