Grundet ferie vil der forekomme

 nogle dages forsinkelse i afsending af pakker.

Vi sender pakker den 19 juli

×
Ny

AZUMI Japansk Universalkniv 14cm

Universalkniv AZUMI


En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til alt muligt. Pudse okse mørbraden inden du smider den på grillen. Snitte frugt eller skær pålæggen ud til middagsbordet. Bladet har en længde på 14 cm, og kniven har en total længde på 24 cm.

Lagerstatus: På lager

775,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

CIBUMIC Japanske AZUMI universalkniv også kaldet en petty kniv er smedet af 3 lag stål med en særlig behandling af klingen kaldet Tsuchime som efterlader klingen med en masse fordybninger. De 3 lag stål med højt kulstofindhold som giver det de gode egenskaber til at holde sig skarp, er behandlet på en måde så en smuk åretegning fremtræder som et lille unikt kunstværk. Kniven er håndlavet af nogle af Japans dygtigste smede, som smeder og folder stålet på samme måde som japanske kniv smede har gjort i mange år, og som hvar væert med til at give de japanske køkkenknive deres ry for at være nogle af verdens skarpeste og bedste kokkeknive.

Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk fremstillingsmetode af knive. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en køkkenkniv som glider ubesværet igennem madvarene.

test er det japanske kniv stål VG-10  testet som en af de bedste inden for rustfrie knive.

AZUMI køkkenkniv serien er fresmtillet i den sydlige del af Japan i byen Seki, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 14 cm

Total længde: 25 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: VG-10 rustfri stål

Antal lag af stål: 3 lag, Tsuchime

Skæfte: Ibenholt

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle AZUMI køkkenknive.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: AZUMI Japansk Universalkniv 14cm