Vinkelguide til knivslibning

Vinkelguiden hjælper med at holde en konstant vinkel på kniven når du skal slibe den på slibestenen, så du får et godt resultat.

Lagerstatus: På lager

75,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Vinkelguiden er et simple og nemt hjælpeværktøj som anvendes til at holde en konstant vinkel på kniven når den skal slibes på en slilbesten.

Vinkelguiden påsættes knivbladet, hvorefter man har en konstant vinkel på knivsæggen i forhold til slibestenen. At have en konstant vinkel på kniven til slibestenen, når man sliber kniven øger kvaliteten af slibningen.

Hvis du ikke er rutineret i at slibe knive kan dette lille simple værktøj være en stor hjælp for at opnå et super resultat når du skal slibe dine knive.

 

  • Enkelt design, men hurtig og nem at anvende
  • Keramisk beskyttende lag for beskyttelse og forlænge holdbarhed af vinkelguide.
  • Ideelt til brug sammen med slibesten for hurtig præcisionsslibning
  • Vinkelguiden klipses på kniven, der skal slibes og giver kniven den rigtige slibevinkel
  • Slibeguiden er egnet til symmetrisk slebent knivblad
  • Størrelse: 10 x 1,5 x 1,6 cm

Vinklen som din kniv vil have ved slibning med en vinkleguide afhænger af hvor bred knivbladet er. En kniv med et bredt knivblad (eksempelvis en Santoku kniv) vil have en lavere vinkel end en lille knive (eksempelvis en urtekniv). Se illustrationen herunder.

vinkelguide illustration

Bedømmelser (1)
Kan anbefales
Jeg købte dette holder efter at have oplevet manglede effekt af slibesten på mine knive. Allerede efter første brug fandt jeg ud af hvor vigtig det er at have samme vinkel under slibningen, nu var knivene blevet meget skarpe. Så lidt skulle der til. Holderen fungerer rigtig godt, hvis den bare fandtes i to størrelser (en mindre end den nuværende, til urteknive og andre mindre blade), vil jeg helt sikkert købe den også. Bedømt af Caius92 (Indsendt den 18/02/2020)
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Vinkelguide til knivslibning