Slibesten 400 / 1000
Japansk Slibesten i kornstørrelse 400 og 1000, til at rette knivsæggen op med, og lave fin afslutning.
Lagerstatus: På lager
Japanske vådslibesten til knive giver en baberblad skarp æg.
Slibesten anvendes til at genskabe knivsæggen på din kniv efter lang tids brug, hvor et strygestål ikke er tilstrækkelig til at genskabe knivens skærende egenskaber.
Japanske Slibesten
- dobbeltsidet japansk slibesten
- Korn 400/1000
- Måler 210 x 70 x 28 mm
- Materialet er Corundum
Slibestenen har to sider. En grov og en fin kornstørrelser. Korn 400 bruges til at rette knivsæggen op med. Korn 1000 som er en finere kornstørrelse, bruges til den fin afslutning af knivsæggen. Resultatet er en meget skarp knivsæg. Denne slibesten vælges ofte af folk som ønsker en super skarp kniv. Placer Slibesten på en fugtig karklud når du skal slibe så ligger den stabilt under slibning af din køkkenkniv.
Vil du vide hvordan man sliber køkkenknive
Noget pleje påkrævet
Som mange andre produkter designet til high-end resultater, kræver disse slibesten noget pleje. I modsætning til nogle andre slibesten, må disse ikke efterlades i vand. Hvis de efterlades i vand, vil det påvirke bindemidlet i stenen. Når du er færdig, skal du bare lade dem lufttørre. Forsøg ikke at fremskynde tørreprocessen ved at udsætte dem for varme, lad dem blot lufttørre, så de kan tørre jævnt. Opbevar kun stenene, når de er helt tørre.