Slibesten 2000 / 5000
Japanske Slibesten i kornstørrelse 2000 og 5000, til at justere knivsæggen med, og lave meget fin afslutning. .
Lagerstatus: På lager
Japansk vådslibesten til knive giver en baberblad skarp æg.
Slibesten anvendes til at genskabe knivsæggen på din kniv efter lang tids brug, hvor et strygestål ikke er tilstrækkelig til at genskabe knivens skærende egenskaber.
Japansk Slibesten
- dobbeltsidet japansk slibesten
- Korn 2000/5000
- Måler 180 x 60 x 30 mm
- Materialet er Corundum
Slibestenen har to sider med forskellige kornstørrelser. Korn 2000 bruges til at slibe knivsæggen fin og jævn. Korn 5000 som er en finere kornstørrelse, bruges til den fin afslutning af knivsæggen. Resultatet er en meget skarp knivsæg. Denne slibesten vælgesofte af folk som ønsker en super skarp kniv. Placer Slibesten på en fugtig karklud når du skal slibe så ligger den stabilt under slibning af din køkkenkniv.
Vil du vide hvordan man sliber køkkenknive
Noget pleje påkrævet
Som mange andre produkter designet til high-end resultater, kræver disse slibesten noget pleje. I modsætning til nogle andre slibesten, må disse ikke efterlades i vand, hvis de efterlades i vand, vil det påvirke bindemidlet i stenen. Når du er færdig, skal du bare lade dem lufttørre. Forsøg ikke at fremskynde tørreprocessen ved at udsætte dem for varme, lad dem blot lufttørre, så de kan tørre jævnt. Opbevar kun stenene, når de er helt tørre.