Ny

Slibesten #10.000 inkl fod

Japansk Permium Slibesten i kornstørrelse 10000, til polering af knivsæggen, få den ultimative skarpe barberkniv. Slibestenen leveres med en gummifod, som giver et godt greb og får slibestenen til at ligge stabilt, når du sliber dine barberknive eller køkkekkniv.

Lagerstatus: På lager

695,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Japanske vådslibesten til knive giver en baberblad skarp æg.

Japansk Slibesten

-  japansk premium slibesten

- Kornstørrelse 10000

- Måler 180 x 60 x 20 mm

- Materialet er Corundum

- inkl. gummifod 

Slibestenen har kornstørrelser 10000. Korn 10.000 som er en ultra fin kornstørrelse, bruges til polering af knivsæggen. Resultatet er en super skarp barberkniv. Denne slibesten anvendes af folk der ikke går på kompromis med resultatet. Dette er den absolut fineste og bedste slibesten vi har. Vores Slibesten levers med en gummifod så denne premium slibestenen ligger stabilt under slibning af dine dyrbare knive.

Noget pleje påkrævet

Som mange andre produkter designet til high-end resultater, kræver disse slibesten noget pleje. I modsætning til nogle andre slibesten, må disse ikke efterlades i vand, hvis de efterlades i vand, vil det påvirke bindemidlet i stenen. Når du er færdig, skal du bare lade dem lufttørre. Forsøg ikke at fremskynde tørreprocessen ved at udsætte dem for varme, lad dem blot lufttørre, så de kan tørre jævnt. Opbevar kun stenene, når de er helt tørre.

Bedømmelser (1)
God til polering
Jeg købte dette sten til mit ragekniv, for at give bladet en blank finish og det er lykkedes i den grad. Stenen bliver nu brugt som det sidste trin hos alle mine knive, og den holder stadig fint. Man bør være opmærksom på at den suger meget vand, selv efter 30 min i blød, så være klar til at sprøjte den til hver 1-2 minutter. Bedømt af Caius92 (Indsendt den 18/02/2020)
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Slibesten #10.000 inkl fod
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?