Yanagiba knive

Yanagiba-kniven er en kniv specielt udviklet til at skære sashimi med. Sashimi er tynde skiver råt kød, oftest fisk. Længden og tyngden af Yanagiba-kniven samt måden den er slebet på gør, at man kan skære fine tynde skriver, uden at de flosser eller bliver ødelagt. Det er det ypperste af det ypperste, når det kommer til køkkenknive med lige præcis dette formål.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Stort udvalg af japanske knive til fisk og skalddyr

Knivene er fremstillede i den sydlige del af Japan i den lokale ståltype: Blue steel. Blue steel er en specialudviklet ståltype til lige præcis denne knivs formål. Over tiden må det forventes at stålet patinerer med en blålig farve, hvad navnet også kommer af. Her på siden kan du se vores enestående sortiment af disse Saga Yanagiba knive. Vi forhandler specialkniven i tre forskellige varianter og størrelser: 25, 28 og 30 cm. Vi sikrer dig, at du hos os får de bedste priser på markedet samt en overlegen køkkenkniv, som ikke mange andre har.