Kniv typer

Hos Cibumic forhandler vi flere forskellige knivtyper. Vi har en stor kærlighed for japanske kokkeknive, men vi har også fokus på nogle af markedets bedste urteknive, brødknive, og grøntsagsknive. Vores knive, uanset om det er til kød, grøntsager eller fisk, er nøje udvalgt efter kvalitet, stilart og performance.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

En knivtype til alle behov

Kokkekniven er grundet sine mange egenskaber den kniv, som bliver brugt oftest. Den kan både bruges til at hakke kød og grøntsager. De japanske kokkeknive har et helt unikt udtryk, som bidrager til flere elementer i køkkenet. Den gør madlavningen bedre, pynter rent æstetisk i køkkenet, og så har hver kniv sin egen unikke historie, da størstedelen af dem er produceret i Japan gennem mange generationer. Hos Cibumic sælger vi kun knive af den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at møde dine behov, og hvad enten du er en erfaren knivsamler eller lige er flyttet hjemmefra, så har vi den rigtige knivtype til dig. Se vores enestående udvalg her på siden.