Økse slibesten / Slibepuck

Økse slibesten / slibepuck med en diameter på 80mm og dobbeltsidet slibesten med kornstørrelse 240 og 400. En super slibesten til økser.

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK

Vi sender indenfor 24 timer alle hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Med cibumic økse slibesten også kaldet en slibepuck sliber du enkelt og sikkert din økse om du er hjemme eller ude i naturen. Økse slibestenen er designet med en tilpasset størrelse til den skandinaviske mand. Slibepucken har en god størrelse og er designet til at give et godt og fast greb når du sliber din økse. 

Den grove side har en kornstørrelse på 240 og den fine har en kornstørrelse på 400, hvilket er en efterspurgt kornstørrelse kombination når øksen skal slibes op igen. Vi anbefaler af du sliber med vand, så er det nemmere at slibe øksen. 

Hvis du vil opnå de bedste resultater hver gang, du sliber din økse, skal du fikserer øksen til et bord eller lignende med en skruetvinge. På den måde har du begge hænder fri til at arbejde med slibepucken og opbygge æggen præcis, som du vil have den.

- Velegnet til slibning af økser
- Grovkornet slibeside #240
- Finkornet slibeside #400
- Total vægt: 220 g
- Diameter 80 mm 

Øksen er et robust håndværktøj som kan klare en hård behandling. For at sikre at øksen har en optimal ydeevne er det en god ide at give den noget omsorg. For at sikre optimal performance bør du skærpe æggen på regelmæssig basis.

Vores Slibepuck gør det muligt for dig nemt og bekvemt at slibe din økse uanset om du er afsted i skoven, eller derhjemme.

Den grove side af slibe pucken har en kornstørrelse på #180 og den fine side har en kornstørrelse på #400, som er den optimale kombination for at slibe din økse. Som med vores andre slibesten anbefaler vi at du bruger vand sammen med slibepucken, for at give et bedre resultat.

Sådan sliber du din økse:

Hold øksen med et fast greb når du sliber den.

Tilføj vand når du sliber øksen, for at lette arbejdet og forbyg at slibepucken slæmmes til med slibestøv.

For at undgå ulykker så som at du skære dig på øksen, skal du være opmærksom på hvordan du holder dine finger når du sliber øksen. Hvis du bruger beskyttelseshandsker når du sliber din økse øger du din egen sikkerhed.

Arbejd dig hen over hele den konvekse skråkant med små cirkulære bevægelser.

Start med at bruge den grove kornstørrelse på slibepucken og slib begge sider af æggen skiftevis under slibningen. Når du har genskabt en fin geometri og from af æggen, er den del af processen med at slibe med den grove korn afsluttet. Derefter skifter du side på slibepucken og bruger den finkornet side af slibepucken og gentager nu processen igen indtil du har opnået et tilfredsstillende resultat.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Økse slibesten / Slibepuck
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?