Udsalg

Knivsliber inkl. fod

En knivaftrækker er en smart knivsliber der kan bruges af alle.


Træk, slip og skær videre


Alle kan super hurtigt lære at bruge en knivaftrækker

Lagerstatus: Ikke på lager

139,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Knivsliber / Knivaftrækker

En skarp kniv har stor betydning for, hvor hurtigt du kan tilberede din mad - og hvor nemt det er for dig! Der findes ikke noget, der er lige så irriterende som en sløv kniv.

Enig, det er cool at stå og svinge kniven op af et strygestål, imens vennerne står og ser forventningsfulde på at du skal til at skære det lækre kød.

Hvis du er på udkig efter en hurtig og nem måde at slibe dine knive på i dagligdagen fordi du ikke lige prioritere at sætte dig ind i hvordan man skal bruge et strygestål, og en slibesten, er en knivaftrækker også kaldet en knivsliber et meget godt alternativ. Men husk, du får den skarpeste kniv med en slibesten ;)

Træk og slip og skær videre

Alle kan lære at bruge en knivaftrækker, der er det perfekte valg, når det skal gå stærkt, og man ikke har tid til at stå og fumle med strygestål og fedtede fingre. Den står solidt og fast og er lige til at gå til. (Men husk på at der findes ingen Quick Fix erstatning for resultatet med strygestål og slibesten som vi anbefaler hvis du vil have det bedste resultat)

Kniven skal føres ned mellem de to bøjler, så den bagerste del af klingen hviler på dem. Derefter trækker du kniven mod dig, så hele klingen bliver trukket gennem bøjlerne. Du skal ikke bruge mange kræfter - kun lige nok til at drive kniven nedad.

Det er metalbøjlernes bevægelse langs skæret, der er med til at rette det op. Efter et par gentagelser har du igen en skarp kniv.

Tør de to bøjler med en fugtig klud, når du er færdig med din slibning.

Et par hurtige strøg imellem de to blade og kniven er klar til næste opgave. Det er hurtigt og giver et præcist resultat, hvor strygestålet kræver lidt mere træning for at opnå et godt resultat.

En knivaftrækker og knivsliber af god kvalitet er hurtig at bruge og giver et godt resultat der kan stå mål med den tid du bruger på at slibe kniven. Det er så nemt at det hurtigt kan blive en del af dine køkkenrutiner.

Denne knivaftrækker er lavet i ABS som sikre dig et kvalitetsprodukt der kan holde til lidt af hvert. Slibeelementerne er fremstillet med Wolfram carbide, som især er kendt for at være metallet med det højeste smeltepunkt. Det giver din knivaftrækker en længere holdbarhed and andre knivaftrækkere. Der har været fokus på at bruge kvalitets materialer ved udvikling af denne knivaftrækker.

Specifikationer: 

Katagori: knivsliber

Grovhed: Grov

Materiale: Wolfram carbide og ABS

Bedømmelser (1)
Rigtig go
Den virker perfekt Nem at bruge. Og så er man klar til brødet el kødet. Bestemt alle pengene værd Mh. Søren Bedømt af Søren (Indsendt den 04/08/2020)
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Knivsliber inkl. fod
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?