Surudo Grøntsagskniv 18cm

Grøntsagskniv Santoku kniv En smuk, smuk grøntsagskniv også kendt som en Santoku kniv. Et presisionssleben værktøj som du med fordel kan bruge når der skal snittes større grøntsager eller frugt som kål, selleri eller melon og ananas. Bladet har en længde på 18 cm, og kniven har en total længde på 32 cm.

Lagerstatus: Ikke på lager

799,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

En af de knive der finder størst anvendelse blandt køkkenknive er den japanske type af grøntsagsknive, også kaldet en santoku kniv.

I test ligger damaskus stålet VG-10 som en af de bedste inden for rustfrie knive. Santoku knivens klinge er opbygget af en kerne af stål med højt kuldstof indhold som gør knivsæggen baberblads skarp. Rund om kernen er der lagt lag på lag af rustfrit stål med højt kulstof indhold. I alt er der 67 lag japansk VG-10 damascus stål som er behandlet så de smukke åretegninger fremtræder som et lille unikt kunstværk på santoku knivens klinge.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Den høje hårdhed gør at santoku kniven holder sig skarp længere. Normale køkkenknive ligger på omkring 57 HrC. Hårdheden og det høje kulstof indhold gør at du ikke behøver slibe Surudo køkkenknive så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kniv som glider ubesværet igennem grøntsager og frugt.

Vi har med køkkenkniv serie Surudo lavet et produkt af de bedste materialer og fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen santoku kniv til en pris der slår alle andre.

Grøntsagskniven leveres i en flot gaveæske med sølvtryk og magnet luk, som også kan anbefales at opbevare kniven i til dagligt, hvis køkkenkniven skal opbevares i en skuffe eller ligende.

 

Specifikationer:

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 18 cm

Total længde: 32 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: VG-10 rustfri stål

Antal lag af stål: 67 lag

Skæfte: Japansk pakkawood

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

Ekstra: Leveres i gaveæske

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle Surudo køkkenknive.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Surudo Grøntsagskniv 18cm
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Surudo Chef kniv 20cm Surudo Chef kniv 20cm

Pris: 795,00 DKK

Special pris 725,00 DKK

Surudo Brødkniv 20cm Surudo Brødkniv 20cm

Pris: 795,00 DKK

Special pris 595,00 DKK