Ny

Elite Kengata Santoku kniv 16cm

Japansk Kengata Santoku kniv


Køkkenknive er et værktøj, som man kan have stor fornøjelse af i køkkenet når det er høj kvalitet. Med ELITE japansk køkkenkniv serien forenes værktøj med kunst og en smukt kniv er skabt, som kan nydes i dit køkken hver gang du arbejder med den. Den brede tunge klinge med det smukke damaskus mønster og hammeret Tsuchime behandlet klinge er en behagelig at arbejde med når der skal snittes grøntsager, skæres kød og fisk. ELITE Kengata Santoku kniven bliver det fortrukkende værktøj i dit køkken. Bladet har en længde på 16 cm, og kniven har en total længde på 29 cm.

Lagerstatus: På lager

1.095,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

CIBUMIC Japanske Kengata Santoku kniv er en lækker kniv smedet i 37 lag stål med en hamret overflade af klingen kaldet Tsuchime som giver knivbladet mange små fordybninger. De mange lag stål er behandlet på så smukke åretegninger fremtræder unik og minder om et stykke valnøddetræ.

Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk metode at fremstille knive på. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale kun på ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en Gyuto kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kniv som glider ubesværet igennem madvarene.

test er det japanske knivstål VG-10  testet som en af de bedste inden for rustfrie knive.

ELITE køkkenkniv serien er fremstillet i byen Seki i den sydlige del af Japan, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 16 cm

Total længde: 29 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: VG-10 rustfast stål

Antal lag af stål: 37 lag, Tsuchime

Skæfte: Mahogni træ

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle ELITE køkkenknive.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Elite Kengata Santoku kniv 16cm
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
ELITE knivsæt 3 dele ELITE knivsæt 3 dele

Pris: 3.685,00 DKK

Special pris 3.195,00 DKK

Elite knivsæt 5 dele Elite knivsæt 5 dele

Pris: 5.475,00 DKK

Special pris 4.895,00 DKK

Elite Japansk Gyuto kniv 24cm Elite Japansk Gyuto kniv 24cm
1 bedømmelse(r)
1.595,00 DKK