Elite Japansk Urtekniv 12cm

Urtekniv 120mm


En lille og effektiv kniv, som du kan bruge til mange opgaver. Urtekniven ligger godt i hånden og er velegnet til at snitte frugt, grønt og løg. Bladet har en længde på 12 cm, og kniven har en total længde på 22 cm.

Lagerstatus: På lager

865,00 DKK

Vi sender indenfor 24 timer alle hverdage.

30 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

CIBUMIC Japanske urtekniv med et 120mm blad er smedet af 37 lag stål med en særlig behandling af klingen kaldet Tsuchime som efterlader klingen med mange fordybninger. De 37 lag japansk VG-10 damaskus stål er behandlet på en måde så smukke åretegninger fremtræder som et lille unikt kunstværk der minder om et smukt stykke valnøddetræ.

Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk fremstillingsmetode af knive. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kniv som glider ubesværet igennem madvarene.

I <a title="bedste kniv i test"

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Elite Japansk Urtekniv 12cm
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
ELITE knivsæt 3 dele ELITE knivsæt 3 dele

Pris: 3.685,00 DKK

Special pris 3.195,00 DKK

ELITE 3 dele - japansk knivsæt ELITE 3 dele - japansk knivsæt

Pris: 3.585,00 DKK

Special pris 3.275,00 DKK