AZUMI Japansk Santoku kniv 16cm

AZUMI Japansk Santoku kniv 16cm

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

895,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Santoku kniv AZUMI


En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Snitte frugt eller krydderurter.  Det lange knivsblad på 16 cm gør den også god til at skære skiver af både kød og grøntsager.  Kniven har en total længde på 27 cm.

AZUMI, santoku, cibumic, kokkekniv

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • AZUMI, santoku, cibumic, kokkekniv
  • Azumi santoku kniv, Azumi, cibumic

Detaljer

CIBUMIC Japanske AZUMI Santoku kniv er smedet af 37 lag stål med en kerne af det specielle VG-10 stål og er smedet med en særlig behandling af klingen kaldet Tsuchime som efterlader klingen med en masse fordybninger. De 37 lag stål med højt kulstofindhold som giver det sinde gode egenskaber til at holde sig skarp, er behandlet på en måde så smukke åretegninger fremtræder som et lille unikt kunstværk der minder om et smukt stykke valnøddetræ. Kniven er håndlavet af nogle af Japans dygtigste smede, som smeder og folder stålet på samme måde som japanske sværd smede har gjort i mange år, og som hvar været med til at give de japanske køkkenknive deres ry for at være nogle af verdens skarpeste og bedste kokkeknive.

Det hammerede Tsuchime design er en traditionel japansk fremstillingsmetode af knive. Tsuchime giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et lækkert udtryk i klingen. Små fordybninger på klingen, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe fast til klingen.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Køkkenknive ligger normale omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en køkkenkniv som glider ubesværet igennem madvarene.

test er det japanske kniv stål VG-10  testet som en af de bedste inden for rustfrie knive.

AZUMI køkkenkniv serien er fresmtillet i den sydlige del af Japan i byen Seki, og er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 16 cm

Total længde: 27 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: VG-10 rustfri stål

Antal lag af stål: 37 lag, Tsuchime

Skæfte: Ibenholt

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle AZUMI køkkenknive.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.