Kurouchi Japansk Atsudeba kniv
Japansk ATSUDEBA kniv
Køkkenknive er et værktøj. Det vigtiste værktøj i køkkenet. Med Kurouchi japansk køkkenkniv serien får man et funktionelt værktøj, som har et enestående autentisk udseende. Det er en kniv smedet med det ene formål at være funktionel i køkkenet. Det er en kniv som med sit rustikke udseende har sin helt egen charme, som skiller sig ud fra mængden af knive.
Lagerstatus: På lager
Her er tale om en japansk kniv med et særlig autentisk udseende, som japaner både på landet som i storbyen bruger i køkkenet. Kniven er fremstillet i Kurouchi stilen og vil med tiden patinere grundet det høje indhold af kulstof i stålet. Kniven bør efter brug vaskes og tørres, og påføres et tyndt lag madolie.
CIBUMIC Japanske grøntsagskniv også kaldet en Atsudeba kniv er smedet af 3 lag stål.
Kurouchi køkkenkniv serien er fresmtillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af kvalitets materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en solid og god køkkenkniv til en pris der slår alle andre.
Specifikationer:
Katagori: køkkenknive
Knivbladets længde: 16,5 cm
Total længde: 31 cm
Vægt: 100 gram
Hårdhed: 59 +/-1 HrC
Kernestål: SUJ2, ikke rustfri
Antal lag af stål: 3 lag.
Skæfte: Magnolietræ
Slibning: Keramisk strygestål og slibesten