Kurouchi Japansk Yanagiba kniv

Japansk Yanagiba kniv


Yanagiba kniven har et knivblad med en længde på 170mm og en total længde på 310mm og fordi man bruger magnolie træ til skæfte har den en vægt på kun 100gram.  Det vigtiste værktøj i køkkenet. Med Kurouchi japansk køkkenkniv serien får du et funktionelt værktøj, som har et autentisk og rustik udseende. Det er en kniv smedet med det primære formål at være funktionel i køkkenet. Det er en kniv som med sit rustikke udseende har sin helt egen charme, som skiller sig ud fra mængden af knive. 

Lagerstatus: På lager

565,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

Yanagiba kniven er en fremragende kniv til dit køkken. Her er tale om en japansk kniv med et rustik og autentisk udseende, som den almindelige japaner bruger i køkkenet. Kniven er 310mm lang og har et knivblad på 170mm. Kniven er fremstillet i Kurouchi stilen og vil med tiden patinere. Kniven bør efter brug vaskes og tørres, og påføres et tyndt lag madolie.

Denne Japanske Yanagiba kniv også kaldet en filet kniv er ikke længere end at den oftest bruges som en kokkekniv. Den er smedet i kulstofstål, og er fremragende til de mange gøremål i køkkenet. Kulstofstålet medføre at kniven over tid til patinere. Det er vigtigt at vaske kniven efter brug, og eventuelt påføre et tynt lag madolie for at vedligeholde kniven.

Kurouchi køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af kvalitets materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en solid og god køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 17 cm

Total længde: 31 cm

Vægt: 330 gram

Hårdhed: 59 +/-1 HrC

Kernestål: SUJ2, ikke rustfri

Antal lag af stål: 3 lag.

Skæfte: Magnolietræ

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kurouchi Japansk Yanagiba kniv
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?