Kurouchi Japansk Kobouchou kniv
Japansk Kobouchou kniv
Kobouchou kniven har et blad på 105mm og en total længde på 230mm og en vægt på kun 66gram. Køkkenknive er et værktøj. Det vigtiste værktøj i køkkenet. Med Basic japansk køkkenkniv serien får man et funktionelt værktøj, som har et autentisk og rustik udseende. Det er en kniv smedet med det primære formål at være funktionel i køkkenet. Det er en kniv som med sit rustikke udseende har sin helt egen charme, som skiller sig ud fra mængden af knive.
Lagerstatus: På lager
Kobouchou kniven er en fremragende lille kniv til dit køkken. Her er tale om en japansk kniv med et rustik og autentisk udseende, som den almindelige japaner bruger i køkkenet. Kniven er fremstillet i Kurouchi stilen og vil med tiden patinere. Kniven bør efter brug vaskes og tørres, og påføres et tyndt lag madolie.
Kurouchi køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af kvalitets materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en solid og god køkkenkniv til en pris der slår alle andre.
Specifikationer:
Katagori: køkkenknive
Knivbladets længde: 10,5 cm
Total længde: 23 cm
Hårdhed: 59 +/-1 HrC
Kernestål: SUJ2, ikke rustfri
Antal lag af stål: 3 lag.
Skæfte: Magnolietræ
Slibning: Keramisk strygestål og slibesten