Kurouchi Japansk Ajikiri kniv
Japansk Ajikiri kniv
Ajikiri kniven har et blad på 145mm og en total længde på 270mm og en vægt på 80gram. Køkkenknive er et værktøj. Det vigtiste værktøj i køkkenet. Med Kurouchi japansk køkkenkniv serien får man et funktionelt værktøj, som har et autentisk og rustik udseende. Det er en kniv smedet med det primære formål at være funktionel i køkkenet. Det er en kniv som med sit rustikke udseende har sin helt egen charme, som skiller sig ud fra mængden af knive.
Lagerstatus: På lager
Ajikiri kniven er en fremragende kniv til dit køkken. Her er tale om en japansk kniv med et rustik og autentisk udseende, som den almindelige japaner bruger i køkkenet. Kniven er 270mm lang og har et knivblad på 145mm. Kniven er fremstillet i Kurouchi stilen og vil med tiden patinere. Kniven bør efter brug vaskes og tørres, og påføres et tyndt lag madolie.
CIBUMIC Japanske Kobouchou kniv også kaldet en all purpose kniv er smedet af kulstofstål som gør den super skarp. Kulstofstålet medføre at kniven over tid vil patinere. Kniven er fremragende til de små gøremål i køkkenet.
Kurouchi køkkenkniv serien er fremstillet i den sydlige del af Japan, og er lavet af kvalitets materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en solid og god køkkenkniv til en pris der slår alle andre.
Specifikationer:
Katagori: køkkenknive
Knivbladets længde: 10,5 cm
Total længde: 23 cm
Vægt: 80 gram
Hårdhed: 59 +/-1 HrC
Kernestål: SUJ2, ikke rustfri
Antal lag af stål: 3 lag.
Skæfte: Magnolietræ
Slibning: Keramisk strygestål og slibesten