Ny

AOGAMI Japansk Universal kniv 14cm

Universal kniv AOGAMI


En herlig alsidig kniv, som du kan bruge til mange opgaver i køkkenet. Den perfekte kniv i køkkenet når der skal snittes og hakkes. Det forholdsvis korte knivsblad på 14 cm gør den meget velegnet til at pudse kød af med og snitte grøntsager.  Kniven har en total længde på 25 cm.

Lagerstatus: Ikke på lager

785,00 DKK

Vi sender indenfor 1 - 2 hverdage.

60 dages fuld returret.

Pris Garanti - Vi garanterer dig den laveste pris

Gratis fragt ved køb over 1000 kr.

Detaljer

CIBUMIC Japanske AOGAMI Universal kniv er smedet af 3 lag stål med en kerne af det specielle aogami #2 stål. De 3 lag stål med højt kulstofindhold som giver kniven sine gode egenskaber til at holde sig skarp. Det lave indhold af krom går at du kan forvente at bladet patinere over tid. Kniven er behandlet på en måde så bladet fremstår som et smukt stykke foldet papir. Kniven er håndlavet af nogle af Japans dygtigste smede, som smeder og folder stålet på samme måde som japanske kniv smede har gjort i mange år, og som har været med til at give de japanske køkkenknive deres ry for at være nogle af verdens skarpeste og bedste kokkeknive.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60 HrC. Kokkenknive ligger typisk omkring ca. 57. En høj hårdhed gør at knivsæggen holder sig skarp længere. Du behøver derfor ikke slibe en japansk kniv så ofte. Knivsæggen er præcisionssleben for at give dig en kokkenkniv som glider ubesværet igennem madvarene.

AOGAMI køkkenkniv serien er fremstillet i byen Seki som liggern i den sydlige del af Japan. AOGAMI er lavet af de bedste materialer og traditionelle fremstillingsmetoder, for at give dig en overlegen køkkenkniv til en pris der slår alle andre.

 

 

Specifikationer: 

Katagori: køkkenknive

Knivbladets længde: 14 cm

Total længde: 25 cm

Hårdhed: 60 HrC

Kernestål: aogami #2 stål

Antal lag af stål: 3 lag

Skæfte: Ibenholt

Slibning: Keramisk strygestål og slibesten 

1 års skarphedsgaranti, Cibumic giver 1 års skarphedsgaranti til private på alle AOGAMI køkkenknive.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: AOGAMI Japansk Universal kniv 14cm
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?